Президентът на Руската федерация е обърнал специално внимание на важността

...
 Президентът на Руската федерация е обърнал специално внимание на важността
Коментари Харесай

Путин сърдит на европейските лидери, поздравява само Орбан за Нова година

 Президентът на Руската федерация е обърнал особено внимание на значимостта на интеграцията в евразийското пространство

Руският президент Владимир Путин поздрави някои международни водачи за Рождество Христово и Нова година, като пропусна да изпрати приветствени адреси на западните водачи. От Европа той поздрави единствено Виктор Орбан и Александър Вучич. Това оповестиха международни медии, представени от БЛИЦ.

Традиционно измежду поздравените са водачите на страните от Общност на самостоятелните страни Оперативно-наблюдателно дело (с изключение на Молдова и Украйна) и водачите на Абхазия и Южна Осетия.

Путин е отбелязал високото равнище на взаимоотношение и съдействие сред Русия и тези страни, значимостта на съдействието и укрепването на връзките. Президентът на Руската федерация е обърнал особено внимание на значимостта на интеграцията в евразийското пространство.

Путин е поздравил и водачите на Китай, Индия, Виетнам и Лаос, Боливия, Бразилия, Венецуела, Куба и Никарагуа, Сирия, Турция и Южна Африка, съгласно оповестения лист. В листата няма западни водачи, от европейските си сътрудници съветският президент е отправил поздравления единствено към президента на Сърбия и премиера на Унгария.

Путин също е поздравил папа Франциск и няколко някогашни ръководители на непознати страни и държавни управления, в това число предходния френски президент Никола Саркози и някогашния немски канцлер Герхард Шрьодер.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР